Okmeydanı’nda işlemlerini tamamlayarak tapu almaya hak kazanan vatandaşların sevincine ortak olan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okmeydanı’nda çok zorlu bir süreçten geçtik. Ama artık işler yoluna girdi. Herkesi tapu sahibi yapıyoruz. Biz her işimizde olduğu gibi Okmeydanı’nda adeta bir kuyumcu hassasiyetiyle çalışıyoruz. Hiç kimseyi mağdur etmedik. İlk gün ne dediysek bu günde aynı şeyleri söylüyoruz" dedi.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 50 yıllık mülkiyet sorunu çözülen Okmeydanı’nda tapu almak için işlemlerini tamamlayan vatandaşları hem evlerinde ziyaret ediyor, hem de tapularını veriyor. Son olarak, Keçecipiri Mahallesinde Bektaş ailesine misafir olan Başkan Demircan, 18 bağımsız bölüme 10  tapu daha vererek tapu sahiplerinin sevinç ve heyecanlarına bir kez daha ortak oldu. Faruk ve İlknur Bektaş ailesine misafir olan hak sahiplerine tapularını tek tek takdim eden Başkan Demircan, aileler gibi her seferinde kendisinin de büyük bir heyecan yaşadığını ifade ederek, “Tapusunu alanlar çok heyecanlı, henüz almayanlar ise merakla bekliyor” dedi.
"İLK GÜN NE DEDİYSEK BUGÜN DE AYNI ŞEYLERİ SÖYLÜYORUZ"
Tapu dağıtımından sonra hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Demircan, dönüşüm süreç ile ilgili vatandaşlardan gelen soruları cevapladı. Adım adım Okmeydanı hayaline çok yaklaştıklarını ifade eden Başkan Demircan, “Okmeydanı’nda çok zorlu bir süreçten geçtik. Ama artık işler yoluna girdi. Herkesi tapu sahibi yapıyoruz. Biz her işimizde olduğu gibi Okmeydanı’nda da adeta bir kuyumcu hassasiyetiyle çalışıyoruz. Hiç kimseyi mağdur etmedik. İlk gün ne dediysek bu günde aynı şeyleri söylüyoruz. Biz emin adımlarla hedefimize doğru ilerliyoruz. Bu gün tapusunu alanlar heyecanlı, henüz almayanlar ise merakla bekliyor. Hedefimiz daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Beyoğlu inşa etmek. Bunu da hep beraber adım adım başaracağız” dedi.