Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle kahvaltıda bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Bugün acaba ne gibi güzel şeyler yapacağız diye her sabah evden aşkla çıkıyorum. Sizler de öylesiniz ki, insanlar Beyoğlu’nda yaşamaktan mutlular. Allah hepimizin yardımcısı olsun, gayretleriniz daim olsun” dedi.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle kahvaltıda bir araya geldi. İşçilerle uzun uzun sohbet eden Başkan Demircan, personelin istek ve önerilerini de dinledi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Başkan Demircan’a başkan yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti. Başkan Demircan, daha sonra yeni evlenen bir personeline de düğün hediyesi vererek mutluluklar diledi.
"Hep birlikte belediyemizi temsil ediyoruz"
İşçilerin moral ve motivasyonunu artırmak için kahvaltıda bir araya geldiklerini belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Hem de işçilerimizin söyleyecekleri önerileri varsa bu vesile ile onları da dillendirmiş oluyoruz. İşçi kardeşlerimiz mahallelerde çalışıyorlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun, gayretleriniz daim olsun. İşçisinden başkanına kadar o ara periyotta kim vazife aldıysa onların gayreti ile ayaktayız. Yani hep birlikte belediyeyi temsil ediyoruz” dedi.
"İnsanlar Beyoğlu’nda yaşamaktan mutlular"
Başkan Demircan, sözlerini şöyle sürdürdü: “O moralmotivasyonla, o duyguyla, o mesuliyetle işimizin başında olmak, bizimde üzerinde titizlenmemiz gereken en önemli nokta diye düşünüyorum. Bugün bu vesile ile buradayız.Bugün acaba ne gibi güzel şeyler yapacağız diye her sabah evden aşkla çıkıyorum. Sizler de öylesiniz ki, insanlar Beyoğlu’nda yaşamaktan mutlular. Dolayısıyla iyinin iyisi de var ama hemen bugün yapılıp bozulacak şey iyi niyettir.Önemli olan işe aşkla sahip olmaktır” şeklinde konuştu.
"Başkanımızın her daim yanımızda olması çok güzel"
Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yıkama bölümünde çalışan Ahmet Kurt da, Başkan Demircan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugün Başkanımız Temizlik İşleri Müdürlüğü’müze teşrif etti. Ben yakın bir dönemde evlendim. Başkanımız bizi de unutmayarak bir hediye layık gördü. Çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.Bugün olduğu gibi hep birlikte kahvaltı yapmamız, her ay doğum günlerinde de buluşmamız çok hoşumuza gidiyor. Bizimle sevinçlerimizi, acı günlerimizi, yani her halimizi paylaşması çok güzel” ifadelerini kullandı.