Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, pazar sabahı İstiklal Caddesi üzerindeki sokaklarda incelemelerde bulundu. Baskı beton yol çalışmalarıyla çehresi değişen Beyoğlu sokaklarından Balo Sokak, Yeşilçam Sokak, Süslü Saksı Sokak ve Kurabiye Sokak’ı gezen Başkan Demircan, esnafla sohbet ederek yapılan yol ve kaldırım çalışmalarını değerlendirdi.
Fiziki alt ve üst yapı çalışmaları noktasında başarılı projelere imza atan Beyoğlu Belediyesi, ilçede belirlenen cadde ve sokakların alt ve üst yapılarını yenileyerek yeni bir görünüme kavuşturmaya devam ediyor. Pazar sabahı İstiklal Caddesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, cadde üzerinde bulunan Balo Sokak, Yeşilçam Sokak, Kurabiye Sokak ve Süslü Saksı Sokak’ta yapılan baskı beton çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Demircan’a başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de eşlik etti.
Vatandaşlarla sohbet ederek çalışmalarla ilgili görüşlerini de alan Başkan Demircan, esnafın çalışmalardan duyduğu memnuniyetin kendisini çok mutlu ettiğini ve daha yaşanılabilir bir Beyoğlu için gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Başkan Demircan, daha sonra Kasımpaşa’ya geçerek incelemelerine devam etti.