Bayrampaşa Belediyesi personeli, geleneksel olarak düzenlenen personel iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ailesi ile birlikte katıldı.

Bayrampaşa Belediyesi personeli, belediye tarafından düzenlenen geleneksel personel iftar yemeğinde buluştu. Çok sayıda belediye çalışanı, ailesi ile birlikte yemeğe katıldı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de yemeğe ailesi ile birlikte geldi. Başkan Aydıner, yemeğe katılan personeli masalarını gezerek selamladı.

“Bu geleneksel bir iftar yemeği”

Yemeğe ailesi ile birlikte katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Bu geleneksel bir iftar programı. Bir taraftan başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz, şeflerimiz ve memur arkadaşlarımızın dışında taşeron firmalarda çalışan işçilerimizle birlikte aile yemeği içerisindeyiz. Zaten yıllardır tüm personelimizle beraber hep aile olduk. Dolayısı ile de bu akşam da bu geleneksel iftarı gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda burada kalmayıp Bosna Hersek’te de bereket konvoyumuz ile oradayız. Bu yıl 13’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz ‘Bereket Konvoyu’ ile Maglaj şehrindeyiz” ifadelerini kullandı.