Eğitim-öğretim dönemi içerisinde her yıl öğrencilere ücretsiz kurslarla destek veren Beylikdüzü Belediyesi, öğrencilerin tercih heyecanına da ortak oluyor.
Beylikdüzü Belediyesi, bu yıl da gençlerin geleceklerine doğru tercihler yaparak adım atmaları için yola çıktı. Beylikdüzü Gençlik Merkezi bünyesinde bulunan uzman eğitmenlerle, TEOG ve üniversite sınavlarına büyük bir heyecanla hazırlanan gençler, şimdi de doğru tercih yaparak geleceğini şekillendirmek için çalışıyor. Öğrencilere kılavuzluk yapacak eğitmenler, danışmanlık hizmeti verecek.
TEOG için 18-25 Temmuz, üniversite sınavlarının tercihleri için 22 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında Beylikdüzü Beylicium AVM 4’üncü katta kurulacak olan danışma noktalarından öğrenciler ve velileri yararlanabilme imkanı bulacak. Ücretsiz seminerlerin verileceği, son üç yıla ait istatistiklerin değerlendirileceği programda, ’Doğru tercih nasıl hazırlanır?’ sorusu üzerinden gidilerek öğrencilerin geleceği için yol haritası çizilecek.
Uzman eğitmenlerin ücretsiz TEOG ve üniversite tercih danışmanlığı yapacağı program, Beylicium AVM 4’üncü katta belirlenen tarihlerde saat 10.00 ve 17.00 arasında gerçekleşecek.