Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2016 yılının bahar aylarını takiben yol çalışmalarına hız kazandırdı. Nisan ayından itibaren 8 kilometreye yakın yeni yol açıldı. Ayrıca 13 kilometreden fazla yol ıslahı ve 44 bin 233 ton asfalt kaplama işlemi gerçekleşti.
Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü planlanan çalışmaları eş zamanlı olarak ilerletiyor. İlçedeki vatandaşların taleplerini de değerlendirmeye alarak çalışan ekipler, 2016 yılının bahar aylarından itibaren faaliyetlerine hız kazandırdı; kısa sürede kilometrelerce yeni yol açma, asfalt serme, yol ıslahı gibi birçok işlem gerçekleştirdi. İlçede bulunan Davutpaşa Caddesi, Esentepe Caddesi, Avrasya Caddesi’nde ise yeni yol açma çalışmaları ise devam etmekte.
Beylikdüzü 8 kilometre yeni yol kazandı
Ekiplerin çalıştığı 54 adet cadde ve sokakta yaklaşık 8 kilometre yeni yol açılması yapıldı. 84 adet cadde ve sokakta yaklaşık 13,5 kilometre yol ıslah çalışması ile 21,5 km yol çalışması yapılarak 69 bin ton alt temel malzeme (stabilize) kullanıldı. 65 cadde ve sokakta toplamda 35 bin 733 ton asfalt kaplama, ilçe genelindeki cadde ve sokaklarda ise 8 bin 500 ton asfalt yama ile birlikte toplam 44 bin 233 ton asfalt kullanıldı.