Beylikdüzü’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşku içinde kutlandı. Beylik Pazarı alanından başlayan Cumhuriyet Korteji’nde vatandaşlar bin 500 metre uzunluğundaki bayrakla yürüdü.
Demokrasi ve Cumhuriyet kültürünün daha fazla anlam kazandığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Beylikdüzü’nde coşku içinde kutlandı. Beylikdüzü Belediyesi’nin organizasyonu ile Beylik Pazarı alanından saat 18.00’da başlayan ve Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda son bulan Cumhuriyet Korteji’ne binlerce vatandaş katıldı.
Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan binlerce vatandaş bin 500 metre uzunluğundaki bayrağı yol boyunda taşıdı. Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda toplanan vatandaşları ise halkın gönlünde büyük bir yer edinen Zülfü Livaneli’nin de katıldığı Livaneli Orkestrası karşıladı. Cumhuriyet Konseri ile alanı dolduran vatandaşlara keyifli dakikalar yaşatan Livaneli Orkestrası büyük beğeni topladı.
“Demokrasinin büyük gücünü Beylikdüzü’nden gösteriyoruz”
Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Bayramla ilgili düşüncelerini dile getiren İmamoğlu, “Yine çok coşkulu bir bayram ve şu anda kuyruğun bir ucu yaklaşık 1 kilometre geride. Beylikdüzü her güzel anını çok iyi yaşıyor. Ulusal bayramlarımızı da, bütün güzel anları çok coşkulu yaşıyor. Yaklaşık 1500 metre bayrağımızla beraber Beylikdüzü halkı sokaklarda. Hem Cumhuriyetle, hem demokrasiyle yaşamanın en büyük gücünü kuvvetini Beylikdüzü’nden gösteriyoruz” dedi.