İlçedeki vatandaşların istihdamı için adımlar atan Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi (BEYKAM), 3’üncü Engelsiz İstihdam Fuarı’nı düzenledi. İşverenleri ve iş arayan engelli vatandaşları buluşturan fuarda, firmalarla 550 mülakat gerçekleştirildi, 42 engellinin ise işe alım süreci başladı.
Beylikdüzü Kariyer Merkezi (BEYKAM) ve İŞKUR işbirliğiyle düzenlenen Engelsiz İstihdam Fuarı’nın bu yıl 3’üncüsü düzenlendi. İşsizlik konusunda farklı durumlar için farklı çözümler üreten BEYKAM ’Kadın İstihdamı Hizmetleri’ konusunda aldığı olumlu neticelerden sonra, bu fuarda da 134 engelli iş arayanı 41 işletme ile buluşturdu. Toplamda 550 mülakatın gerçekleştirildiği fuarda, işveren temsilcileriyle yapılan görüşmeler sonucunda 42 engellinin işe alım süreci başladı. Fuarda, işitme engelli vatandaşlar için işaret dili tercümanı da hazır bulundu.
Beylicium AVM’de yapılan organizasyonun başlangıcında katılımcılarla selamlaşan Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek, "Umarım herkes buradan mutlu olarak ayrılır" dedi.