Okul buluşmaları kapsamında Cemal Artüz Ortaokulu’nda okul yönetimi, öğrenciler ve velilerle bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Örnektepe ve Sütlüce’de bütün vaatlerimizi geçekleştirdik. Üniversiteler bölgeye canlılık kazandırdı, sosyal hayat yükseldi. Sahilde çok güzel yatırımlar, olanaklar var. Buralar çok değerlendi” dedi.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okulda Buluşalım” projesi kapsamında ilçedeki okulları ziyaret ederek sorunlarıyla yakından ilgilenmeye devam ediyor. Son olarak Sütlüce’de bulunan Haliç İlköğretim Okulu ve Cemal Artüz Ortaokulu’da okul yönetimi, öğrenciler ve velilerle bir araya geldi. Okul bahçesinde öğrenciler tarafından sevinç ve coşkuyla karşılanan Başkan Demircan, kendilerini sinemaya ve hayvanat bahçesine götürmelerini isteyen öğrencileri kırmayarak taleplerini kabul etti. Sınıfları tek tek gezen Başkan Demircan, daha sonra velileri dinledi. Sohbet havasında gerçekleşen toplantıya başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, okul aile birliği yöneticileri ve çok sayıda veli katıldı. Okul buluşmasında bir grup öğrencinin Başkan Demircan için seslendirdikleri şarkılar büyük beğeni topladı.
“Örnektepe ve Sütlüce’de bütün vaatlerimizi gerçekleştirdik”
Sütlüce ve Örnektepe bölgesinin çok geliştiğini belirten Başkan Demircan, “Bugün bu bölgede beş tane otel iki tane de üniversite var. Ben on üç sene önce onları vaat etmiştim. Örnektepe, Sütlüce uçacak ve buraya daha büyük bir refah gelecek demiştik. Örnektepe ve Sütlüce’de bütün vaatlerimizi gerçekleştirdik. Yurtlar ve üniversiteler bölgeye canlılık kazandırdı, sosyal hayat yükseldi. Çünkü üniversiteli çoğalıyor. Bu da çocuklarımıza kadar sirayet ediyor. Sokakta gördükleri gençler düzgün gençler olunca o zaman zihinleri daha iyi gelişiyor. Sahilde çok güzel yatırımlar, olanaklar var. Buralar çok değerlendi. Okullarımız, çevremiz, yeşilliğimiz her şey çok güzel bir araya geldi. Hasköy’e doğru böyle gidiyoruz. Oralarda güzelleşiyor, Kasımpaşa, işte Okmeydanı’na da güzel bir gelecek planladık” dedi.
Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı da Başkan Demircan’ın okullara ciddi katkılarda bulunduğunu belirterek, “Okullarımıza olan katkı noktasında belki sözler bile yetersiz. Bu hem kısa vadede hem uzun vadede eğitime yansıması zaten oluyor, olacak” ifadelerini kullandı.
Okul müdürü Sultan Gelmez ise “Okullarımızda ne zaman bir ihtiyacımız olsa, ne zaman bir eksiğimiz olsa biliyoruz ki Beyoğlu Belediyesi bizim arkamızda. Bir telefonla arkadaşlar sağ olsunlar hiç uğraştırmadan işlerimizi, problemlerimizi çözüyorlar, destek oluyorlar. Bu bakış açınızdan dolayı, tekrar tekrar çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.