Burkina Faso’nun Başkenti Ouagadougou’nun Belediye Başkanı Armand Roand Pierre Beouınde, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşmede Ouagadougou’dan bir heyetin Beyoğlu’na gelerek kendi ülkelerinde uygulamak için Okmeydanı Kentsel Dönüşüm ve Smart Beyoğlu gibi dev projeleri incelemesi kararlaştırıldı.
Batı Afrika ülkelerinden Burkina Faso’nun Başkenti Ouagadougou’nun Belediye Başkanı Armand Roand Pierre Beouınde, Beyoğlu Belediyesine nezaket ziyaretinde bulundu. Beraberindeki heyetle birlikte restore edilerek yeniden hizmete açılan tarihi belediye binasını gezen Beouınde, daha sonra Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’la bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette ikili, belediye olarak devam ettirdikleri ve hayata geçirilebilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Beyoğlu’ndaki dev projeleri inceleyecekler
Görüşmede Ouagadougou’dan bir heyetin Beyoğlu’na gelerek Beyoğlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeleri incelemesi kararlaştırıldı. Heyet kendi ülkelerinde uygulamak için 15 gün boyunca Okmeydanı Kentsel Dönüşüm ve Smart Beyoğlu gibi dev projeleri inceleyecek.