Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi öğrencileri, girdikleri sınavlarda elde ettikleri başarılarla adından söz ettiriyor.
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nin, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı kapsamında ücretsiz kurs verdiği Büyükçekmeceli öğrenciler başarıdan başarıya koşuyor.
Tüm soruları doğru yanıtladı
Halk Akademisi’nin TEOG sınavı öncesi düzenlemiş olduğu sınavda sıfır yanlış yapan Dilek Ezen, Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi bünyesinde birinci olmaya hak kazandı. Geçen yıl ki sınavda da birinci olan Dilek Ezen, başarısını Büyükçekmece Belediyesi’ne borçlu olduğunu belirterek sağladığı imkanlardan ötürü Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkürlerini iletti.
Seçkin öğretmen kadrosuyla dikkat çeken Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi öğrencilerinden Yasmina Görgülü ise TEOG sınavı öncesi yapılan uygulama testinde bir yanlış yaparak Halk Akademisi’nde ikinci oldu.
"Çocuklarımızla gurur duyuyorum"
Büyükçekmece’ye kazandırdığı okullarla bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün gördüğü tablo karşısında son derece mutluluk duyduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:
"Büyükçekmeceli çocuklarımla gurur duyuyorum. Biz Büyükçekmece Belediyesi olarak geleceğimizin aydınlatacak olan çocuklarımıza elimizden geldiğince destek oluyoruz. Buradan velilerimize çağrıda bulunuyorum, çocuklarınızı belediyenin ücretsiz Halk Akademisi kurslarına yollayın. Ülkemizin gelişmesindeki en önemli hususlardan bir tanesi de eğitimdir. Yarınlarımız çocuklarımızın elinde bunu unutmayın."
2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da öğrencilerden büyük verim elde eden Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi, önümüzdeki sene de aynı başarıyı göstermekte kararlı.