FIBA Europe Cup’ta Türkiye’yi temsil eden Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol, bu Çarşamba günü sahasında oynayacağı BC Enisey’i yenerek gruptan çıkmayı hedefliyor.
Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol, Europe Cup H Grubu’ndan çıkarak yeni bir tarih yazmanın hesaplarını yapıyor.
6 puanla 2. sırada
Eurupe Cup’ta elde ettiği başarılı sonuçlarla Türkiye’nin gururu olan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı, Avrupa’da yeni bir zafer daha kazanarak bir üst gruba çıkmanın hesaplarını yapıyor. Çarşamba günü saat 19.00’da Rus temsilcisi BC Enisey ile kendi sahasında 5. maçına çıkacak olan Demir İnşaat Büyükçekmece mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkacak. Europe Cup H grubunda oynadığı 4 maç sonunda 3 galibiyet alan Büyükçekmece ekibi 6 puanla grupta ikinci sırada yer alıyor. Demir İnşaat Büyükçekmece, BC Enisey’i yenerek gruptan çıkmayı garantileyecek.
"Takımımıza destek olalım"
Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmecelilere çağrı yaparak, "Bu tarihi maçta takımımızı yalnız bırakmayalım" dedi.
Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın henüz 2011 yılında kurulmuş bir takım olmasına karşın önemli başarılara imza atarak adından söz ettirdiğini belirten Başkan Akgün; "Avrupa Kupası’nda ülkemizi başarıyla temsil eden takımımıza bu zorlu karşılaşmada da destek olalım. Büyükçekmece tarihinde ilklere imza atan takımımızın bu kritik karşılaşmasına tüm Büyükçekmece ailemi bekliyorum. Takımımıza güveniyor ve başarılar diliyorum" diye konuştu.