Büyükçekmece Belediyesi 2015 yılında başlattığı ’yol yapım’ seferberliğini hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Güzelce Mahallesi Reşadiye Sokak tamamlanarak hizmete açıldı.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla 2015 yılı başında yol yapım seferberliği başlatan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2016 yılında da ilçe genelindeki yol, kaldırım, tretuvar çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Büyükçekmece’de pek çok mahalle ve sokakta eş zamanlı olarak çalışmalar sürerken Başkan Akgün de teknik ekibiyle birlikte çalışmaları sık sık yerinde denetliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Güzelce Mahallesi Reşadiye Sokak’ta geçtiğimiz günlerde başlattığı yol ve kaldırım yapım çalışması ise sona erdi.
"Kararlılıkla sürdüreceğiz"
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçe genelindeki tüm mahallerde çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini açıklayarak, "Büyükçekmece’de nüfus yoğunluğu ve aciliyet arz eden bölgeler göz önünde bulundurularak çalışmalara devam ediyoruz. 2015 yılında başlattığımız hizmet seferberliğimizi bu yıl da aynı kararlılık içinde sürdüreceğiz" diye konuştu.