Maltepe Belediyesi’nin ilçedeki 18 mahallede ikamet eden engelli vatandaşlar için İzmir’in Selçuk ilçesinde düzenlediği ’Engelsiz Maltepe Kampı’na katılanlar unutulmaz anılarla döndü.
25-30 Eylül tarihlerinde gerçekleşen kampta Maltepeli engelliler ve aileleri birbirinden renkli etkinliklerle, dopdolu bir tatil yaşadı. Kampın dördüncü gününde toplu fotoğraf çekiminde bir araya gelen vatandaşlar, çektirdikleri fotoğraf kareleriyle tatillerini ölümsüzleştirdi. Tesiste animatörlerin hazırladıkları eğlence, dans ve müzik gösterileriyle, spor etkinliklerinde bir araya gelen çocuklar ve aileleri, dolu dolu bir tatil yaptı. Engellilerin kullanımına uygun biçimde tasarlanan tesiste yaşıtlarıyla bir araya gelen çocuklar, sosyalleşme olanağı yakalayıp yeni dostluklarla İstanbul’a döndü.
Başkan Kılıç’tan tam destek
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın engelli vatandaşlara yönelik hizmetlerini takdirle izlediklerini ve takip ettiklerini belirten vatandaşlar, Maltepe Belediyesi’nin kendilerini konuk etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek Başkan Ali Kılıç’a, Maltepe Belediye Meclisi Engelliler Komisyonu Başkanı Tülay Düztaş’a ve tüm personele teşekkür etti.