Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Eyüp’te yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının bayramlık ihtiyacı Şefkateli Mağazası tarafından karşılandı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın eşi Tülay Aydın mağazayı ziyaret ederek 45 çocuğa bayramlıklarını hediye etti.
Eyüp Belediyesi tarafından Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Şefkateli Mağazası, her gün yüzü aşkın başvuruya cevap vererek ihtiyaç sahiplerine kapılarını açıyor. Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala ise, ilçede yaşayan yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına hizmet veren mağaza, çocukların bayramlık alışverişlerini karşıladı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın eşi Tülay Aydın, Şefkateli Mağazasını ziyaret ederek, daha önceden boy ve bedenleri ölçülen 45 çocuk için hazırlanan bayramlık paketlerini ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına takdim etti.
Bayram dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık yardımı yaptıklarını belirten Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Erhan Angın, "Ramazan Bayramı’na sayılı günler kaldı. Bayrama girmeden önce ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın çocuklarına Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü olarak bir bayramlık ikramımız oldu. Eyüp Belediye Başkanımız Remzi Aydın’ın selamıyla bayramlıklarımızı ikram ettik. Onlar da mutlu oldular" diye konuştu.
"45 çocuğumuza bayramlık kıyafet takdim ettik"
Müdürlük olarak birçok aileye yardımda bulunduklarını belirten Angın, "Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü olarak çok daha fazla aileye yardım yaptık. Ancak bayramlık konusunda ise 45 çocuğumuza kıyafet takdimimiz oldu. Diğerlerini burada değil de evlerine getirmek suretiyle desteklerimizi sağladık" dedi.