Gaziosmapaşa Belediyesi tarafından ilçe genelinde bulunan amatör spor kulüplerine 2016-2017 sezonu için malzeme yardımı yapıldı. Saha içi ve dışında ihtiyaç duyulan birçok ürünün yardımının yapıldığı gecede, genç sporcular Başkan Hasan Tahsin Usta’ya teşekkür etti.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, Gaziosmapaşa Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle, ilçede faaliyet gösteren 23 amatör spor kulübüne yönelik malzeme yardımında bulundu. Törene Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın yanı sıra çok sayıda amatör spor kulübü oyuncusu ve yöneticileri katıldı. Başkan Usta törende, spor kulübü yöneticileri ve oyuncuları ile yakından ilgilenip sporcuların ve kulüp yöneticilerinin sorunlarını dinledi.
“İlçemizdeki sporcu ve spor sevdalılarının ortak dertlerini biliyoruz”
Gecede sporcularla birlikte yemek yiyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, spor ile ilgili yapılan desteklerin devam edeceğini belirterek, "Bu akşam burada, kulüp yöneticilerimizi, kulüp başkanlarımızı, her şeyden önce siz sevgili gençlerimizi, siz sevgili sporcularımızı görmek bizleri gerçekten heyecanlandırdı, gururlandırdı ve onurlandırdı. İlçemizdeki sporcu ve spor sevdalılarının ortak dertlerini biliyoruz. Zaman zaman kulüpler birliğimizle, zaman zaman kulüplerimizle yaptığımız değerlendirmelerde sizlerin zor şartlarda ama büyük fedakarlıklar göstererek, özenle ve heyecanla, futbol aşkıyla ortaya koymuş olduğunuz performansı yakından takip ediyoruz" dedi.
“Gönül sohbet ister, malzeme bahane”
"Her yıl yapmakta olduğumuz, içinde kulüplerimizin ihtiyaçları olan malzemeleri sizlerle paylaşmak istedik" diyerek sözlerini sürdüren Usta, “Aslında bugün sadece sizlere malzeme yardımı yapmak için de çağırmadık sizi. Hani bir laf vardır, derler ki; gönül ne çay ister ne kahve, gönül sohbet ister kahve bahane. Bizde diyoruz ki; gönül sohbet ister malzeme bahane. Biz sizlerle bir araya gelmek, sizlerle bir akşam yemeği yemek, sizlerle bu coşkuyu paylaşmak istedik" diye konuştu.