Güngören Belediyesi, Ramazan ayının ilk günü iftar saati yaklaşırken trafikteki vatandaşlara oruçlarını açmak için zemzem suyu ve hurma dağıttı.
Güngören Belediyesi, Ramazan ayının ilk günü iftar saati yaklaşırken trafikteki vatandaşlara oruçlarını açmaları için zemzem suyu ve hurma dağıttı. Belediye tarafından oluşturulan mobil ekipler, özellikle tramvay durağı ve trafiğin yoğun olduğu alanlardaki vatandaşlara hurma ve zemzem suyu dağıtarak, vatandaşların ilk iftarında hazırlanan iftariyelikle vatandaşlara hizmet sundu.
“VATANDAŞLARIMIZA ZEMZEM SUYU VE HURMA DAĞITTIK”
Trafikteki vatandaşlara zemzem suyu ve hurma dağıttıklarını belirten Güngören Belediyesi personellerinden Turgay Çıtak, "Güngören Belediyesi olarak iftara yakın saatlerde çevredeki vatandaşlarımıza zemzem suyu ve hurma ikram ettik. Trafikte kalan vatandaşlarımıza, tramvay duraklarındaki vatandaşlarımıza dağıttık. Allah kabul etsin diyoruz" diye konuştu.
Ramazan ayının ilk gününde böylesine anlamlı bir hizmetin yapılmasından son derece memnun olduğunu belirten Kemal Kaya ise, "Arkadaşlarımız Ramazan ayının ilk gününde bizlere zemzem suyu ve hurma ikram etti. İşe gidiyoruz. İftarımızı bizlere dağıtılan zemzem suyu ve hurma ile açacağız. Allah kabul etsin" dedi.