Halkalı Yetiştirme Yurdu Voleybol Takımı, 4’üncü Voleybol Bölge Şampiyonası’nda Marmara birincisi oldu.
Halkalı Yetiştirme Yurdu Voleybol Takımı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Türkiye Voleybol Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği 4’üncü Voleybol Bölge Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak Marmara birincisi oldu.
Kocaeli’nde koruma ve bakım altındaki çocuklara yönelik yapılan yarışlarda İstanbul Küçükçekmece Halkalı Yetiştirme Yurdu Voleybol takımı başta olmak üzere Sakarya, Edirne, Kocaeli, Çanakkale takımları ter döktü.
DÖRDÜNCÜ KEZ MARMARA ŞAMPİYONU
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü “CHGM” Maramara Bölgesi Voleybol Şampiyonası’nda Halim Özan yönetiminde sahaya çıkan Halkalı Yetiştirme Yurdu Voleybol Takımı İstanbul’u temsil etti. Kocaeli’nde oynanan Final maçında Sakarya Yetiştirme Yurdu takımını 2-0 mağlup eden Halkalı Yetiştirme Yurdu voleybol takımı dördüncü kez Maramara Bölgesi şampiyonu oldu.
KUŞADASI’NDA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI OYNANACAK
Voleybol, Güreş, Masa Tenisi, Badminton, Yüzme, Futbol ve Buz Hokeyi gibi spor falliyetlerini sürdüren Halkalı Yetiştirme Yurdu kulübü, 2 Türkiye şampiyonu 1 Türkiye ikincisi ve 4 kez de Marmara şampiyonu oldu. Bu kapsamda Halkalı Yetiştirme Yurdu Voleybol Takımı 16-20 Mayıs tarihlerinde Aydın Kuşadası’nda 7 bölgeden gelen takımların katılımları ile Türkiye Şampiyonası müsabaklarına oynamaya hak kazandı.
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise başarı elde eden tüm sporcuları tebrik ederek, “Küçükçekmece Belediyesi olarak gençlerimiz için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Gençlere olan desteğimiz her zaman sürecek” dedi.