“İstanbul’un Merdivenleri’’ adlı sergi Atakent Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.
İSMEK Halkalı Toplu Konutlar Kurs Merkezi Fotoğraf ve Video Çekim Eğitmeni Ercan Aydeniz ve kursiyerlerinin çalışmalarının yer aldığı “İstanbul’un Merdivenleri’’ adlı sergisi Atakent Kültür ve Sanat Merkezi’nde (AKSM) açıldı.
Küçükçekmece Belediyesi Atakent Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki sergi açılışına, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İBB Hayat Boyu Öğrenme Müdürü Ali Koca, İSMEK kursiyerleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
“KÜÇÜKÇEKMECE’DE 11 BİN KURSİYERİMİZ VAR”
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Müdürü Ali Koca, “Küçükçekmece Belediye Başkanımız Temel Karadeniz’e kursumuza verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederim. Küçükçekmece ilçemizde şuanda aktif 11 bin kursiyerimiz var. İSMEK’te bu yıl 233 bin öğrenci hedefliyoruz. 1996 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi döneminde başlatmış olduğu bir çalışmanın bugün 20’nci yılını kutluyoruz. Bugüne kadar da 2 milyon 100 bin vatandaşımıza hizmet verdik” diye konuştu.
“AKSM İLE İLGİLİ YENİ PROJELERİMİZ VAR”
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise, “İSMEK sadece Küçükçekmece’de değil İstanbul’da çok önemli işler başarıyor. Özellikle Atakent bölgemizde hizmet veren İSMEK de bu anlamda öncülük yapacak. Sizlerle birlikte kültür ve sanat anlamında, üretkenlik anlamında çok daha önemli başarılara imza atacağız. Küçükçekmece’nin en eski kültür merkezi olan AKSM ile ilgili yeni projeler geliştiriyoruz. AKSM’nin yanındaki okulun bahçesine metro istasyonu gelecek. Bunun sonucunda kültür merkezini yenileyerek, çok daha fonksiyonel bir kültür merkezi yapmak için yeni proje üzerinde çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
17 İSMEK kursiyerinin 50 eserinden oluşan "İstanbul’un Merdivenleri "isimli fotoğraf sergisi, 12 Nisan’a kadar AKSM’de izlenebilir.