Kartal Belediyesi ve Kartal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu kurslarında eğitim gören kursiyerler yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri görücüye çıkardı.
Kartal Belediyesi ve Kartal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nun farklı kurslarında eğitim gören 450’den fazla öğrencinin el emeği göz nuru eserleri, Hürriyet Kültür Merkezi’nde açılan sergide Kartallıların beğenisine sunuldu.
Serginin açılışına Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Kartal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Resul Özdemir ile Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, Kartal Belediyesi Engelliler Birimi Koordinasyon Şefi Özgür Uğur, öğretmen ve kursiyerler katıldı.
Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, sergide Engelsiz Üretim Atölyesi’nin açtığı ve engelli kursiyerlerin ürettiği meyve figürlü süs sabunlarının yer aldığı standı gezdi. Kartal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Resul Özdemir ise yaptığı konuşmada, "Kartal’da böyle güzel el işleri çıkması çok güzel. Buradaki kursiyerlerimiz iğne bile tutmayı bilmiyorlardı ama verdiğimiz eğitim sayesinde şahane işler çıkardılar. Bize desteklerinden dolayı Kartal Belediye Başkanı Sayın Op. Dr. Altınok Öz Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.