Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, Emniyet Teşkilatı’nın 171’inci yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle ilçedeki şehit polis yakınlarını ziyaret etti. Kaymakam Çakmak beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Salih Şahbey ile birlikte şehit polis ailelerini ziyaret ederek her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 171’inci yıldönümü ve Polis Haftası Maltepe’de çeşitli etkinlikler ile kutlanmaya devam ediyor. Maltepe’de şehit polis yakınları İlçe Kaymakamı Necip Çakmak ve İlçe Emniyet Müdürü Salih Şahbey tarafından ziyaret edildi. Ziyaret edilen aileler ile sohbet eden Çakmak, şehit yakınlarının dertlerini dinleyerek bir ihtiyaçlarının olması halinde devlet olarak Kaymakamlık ve kendisinin her daim yanlarında olduklarını söyledi.
“HER DAİM SİZLERİN YANINDA OLACAĞIZ”
Kaymakam Çakmak ilk olarak, Maltepe Girne Mahallesi’nde 1994 yılında İdil’de şehit düşen Gürcan Yavuz’un babası Dursun Yavuz’u evinde ziyaret etti. Şehit babasıyla sohbet eden Kaymakam Çakmak, “Tecrübesi ve fedakâr mensuplarıyla halkımızın huzuru, refahı ve mutluluğu için gece-gündüz demeden, görev ve sorumluluklarını başarıyla yerine getirirken şehit olan emniyet mensupları rahmet ve minnetle anıyoruz. Görevini yaparken şehit olan değerli emniyet mensubu ailelerini hiçbir zaman devlet olarak yalnız bırakmadık ve bundan sonra da bırakmayacağız. Biz her daim sizlerin yanında olacağız. Bizler her zaman sizleri bekliyoruz” dedi.
Şehit babası Dursun Yavuz Kaymakam Çakmak’a kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı çok mutlu olduğunu, belirtti.
“BİZİ HATIRLAMANIZ BİZE YETER”
1980 yılında Kocaeli’nde trafik kazası sonrası şehit olan Ahmet Ünlü’nün eşi Rahime Ünlü de Esenkent Mahallesi’ndeki evinde ziyaret edildi. Rahime Ünlü, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Buraya gelip bizi hatırlayıp bizlere nasılsın demek bile bizim için en büyük gurur. Bu bize yeter” diyerek Kaymakam Çakmak’a teşekkür etti.