Üsküdar Belediyesi, çocuk eğitim merkezi bünyesindeki çocuklar için Karne Şenliği etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlikte minik öğrenciler gönüllerince eğlenme imkanı buldu.
Üsküdar Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansının katkılarıyla gerçekleşen Bağımsız Gelecek Projesi kapsamında çocuk eğitim merkezi bünyesinde bulunan minikler için karne şenliği etkinliği düzenlendi. Etkinlikte çeşitli dans ve tiyatral gösteriler sergileyen miniklerin sahne şovu, izleyenlerden tam not aldı.
Üsküdar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Zekeriya Şanlıer burada yaptığı konuşmada projenin minikler için önemine dikkat çekti. Şanlıer, "Çocuk eğitim merkezi bünyesindeki çocuklarımız burada. 7 ile 14 yaş arasında sokakta bir şekilde çalışan veya çalıştırılan risk altındaki çocuklar. Sloganımız şu, çocukları iyiler ve iyiliklerle buluşturacağız. Belediye olarak bunu vizyon edindik. Bu noktada çocuklara ders takviyelerimiz, matematik, Türkçe, İngilizce etüt saatlerimiz olmak üzere sosyal etkinliklerimiz var. Bir senelik bir ürünün yıl sonu etkinliği gösterisini bugün gerçekleştiriyoruz" şeklinde konuştu.
Etkinlik sonunda ise miniklere yaklaşık 100 bisiklet dağıtıldı.