Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı Ali Tuman 4. Miniminikler Futbol Turnuvası’nda iki takım şampiyon oldu.
Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği işbirliği ile Yeşilova Kemal Aktaş sahasında gerçekleşen futbol şölenini, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, kulüp başkanları yöneticiler ve sporseverler izledi.
BİR TURNUVA İKİ ŞAMPİYON
3 ay süren ve 19 takımın katıldığı turnuvada Final maçı Galatasaray-Atakent 2015 spor takımları arasında oynandı. Zevkli ve heyecanlı geçen final karşılaşmasının normal süresi berabere bitince penaltı atışlarına geçildi. Her iki takımda penaltı atışlarında birbirlerine üstünlük sağlayamayınca turnuvanın tertip komitesi tarafından Galatasaray ve Atakent 2015 spor takımları şampiyon ilan edildi.
“AMACIMIZ SPOR YAPMAYI ARTIRMAK”
Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, geçtiğimiz aylarda elin bir kaza sonucu hayatını kaybeden Ali Tuman ve Mustafa Sezer’i rahmetle anarak, “Az önce Galatasaray-Atakent 2015 spor takımlarının arasında oynan final karşılaşması büyük zevkle izledik. Oyuncularımızın centilmence müsabakaları hepimizi mutlu etti. Zaten amacımız bu ruhu ilçemizde yaygınlaştırarak dayanışma ve kaynaşmayı artırmak, sağlıklı yaşamın en önemli unsuru olan spor yapmayı da cazip hale getirmektir” dedi.
ALİ TUMAN’IN EŞİ DE KATILDI
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ise “Küçükçekmece Belediyemizle birlikte geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz futbol turnuvamızın bir yenisini daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu. Eşinin adına düzenlenen turnuvaya katılan Hatice Tuman da, “Rahmetli eşimin adına düzenlenen bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu. Turnuvada dereceye girenlere kupa ve madalyaları ise düzenlenen törenle verildi.