Kağıthane Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Nihat Hatipoğlu’nun konuk olduğu bir program düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Hatipoğlu, Ramazan ayının maneviyatını anlattı.
On bir ayın sultanı Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Kağıthane Belediyesi, Ramazan ve orucun maneviyatını vatandaşların daha iyi yaşaması amacıyla Nihat Hatipoğlu’nun konuk olduğu program düzenledi. Hasbahçe Mesire Alanında düzenlenen programda, ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayının bereketi, orucun maneviyatı, yapılan ibadetlerin önemi, Halifelerin yaşantıları gibi birçok konu hakkında vatandaşlara bilgiler aktardı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ta programa katılarak, Hatipoğlu’nun anlattıklarını dinledi.
“HASBAHÇE RAMAZAN AYINDA CIVIL CIVIL”
Nihat Hatipoğlu’nu Kağıthane’de ağırlamaktan son derece mutluluk duyduğunu belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Bugün sıcak bir gün geçirdik. Sıcak bir günün ardından Hasbahçe’nin serinliğinde binlerce Kağıthaneli vatandaş Nihat Hatipoğlu hocamızı dinlemeye geldiler. Hem burada hocamızı dinlemeye gelen vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Hem de değerli hocamıza teşekkür ediyoruz. Hasbahçe Ramazan ayı içerisinde gördüğünüz gibi cıvıl cıvıl. Hocalarımızla, çocuk oyun programlarımızla, Lunaparkımızla, atlarımızla, trenlerimizle, çeşitli stantlarımızla ve eğlence programlarımızla Ramazanın hem o kutsi havasını teneffüs ediyoruz burada, hem de çocuklarımız Ramazan ile birlikte daha eğlenceli akşamları birlikte geçiriyorlar” diye konuştu. “
Program sonunda ise Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’na çiçek takdim etti.