Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Kütüphanesi, düzenlediği ‘Yılın Okuyucuları Sertifika Töreni’ ile okuyucularını ödüllendirdi. Törende, çocuk, genç ve yetişkin gruplarında en çok kitap okuyan üyelere sertifikalarıyla birlikte e-book reader da hediye edildi.
Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Kütüphanesi ‘Yılın Okuyucuları Sertifika Töreni’ Okmeydanı Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Okmeydanı Kütüphanesi’nde eğitim alan 7-14 yaş grubu Koro, Halk oyunları, gitar ve tiyatro öğrencilerinin birbirinden güzel gösteriler sahnelediği törende, Okmeydanı Kütüphanesi’nden yıl boyunca aldığı ödünç kitap sayısı ile kendi yaş grubunda birinci olan çocuk, genç ve yetişkin yaş grubundaki birincilere sertifikaları takdim edildi. Kütüphane üyeleri, öğrenciler ve velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen programla kitap okumanın önemine ve kütüphane kullanma alışkanlığına dikkat çekildi.
BİRİNCİLERE E-BOOK VE READER DA HEDİYE EDİLDİ
Törende Çocuk Grubu’nda Ahmet Can Acar, Genç Grubu’nda Emre Cırık, Yetişkin Grubu’nda ise Funda Gülyaz birinci olarak ödüllerini aldılar. Yılın Okuyucularına sertifikaları ile birlikte e-book reader de (elektornik kitap okuyucu) armağan edildi. Çocuk grubu 1’incisi Ahmet Can Acar törende yaptığı konuşmasında, çok mutlu olduğunu belirterek, Okmeydanı Kütüphanesi gibi alanları Beyoğlu’na kazandıran Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a teşekkür etti.