Esenyurt TOKİ Kırımlı Fethiye Şükrü Olcay Ortaokulunda, özel eğitim sınıfı, konferans salonu ve öğretmenler odasının açılışı Başkan Necmi Kadıoğlu tarafından gerçekleştirildi.
Esenyurt TOKİ Kırımlı Fethiye Şükrü Olcay Ortaokulunda gerçekleşen kahvaltının ardından açılışların yapıldığı programa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, ilçe milli eğitim yöneticileri ve okul müdürleri katıldı.
Özel Eğitim sınıfı, Konferans salonu ve Öğretmenler odasının yenilenme çalışmasının ardından hazır hale gelen alanların açılışında konuşma yapan Okul Müdürü Fahrettin Köklü, “Okulumuzun bazı eksiklerini tamamladık ve bugün açılışını gerçekleştiriyoruz. Okulumuza hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na çok teşekkür ederim” dedi.
"ÇOCUKLARI SOKAKLARDAN KURTARIYORUZ"
Toki Kırımlı Fethiye Şükrü Olcay Ortaokulunda düzenlenen açılış töreninde konuşan Başkan Kadıoğlu, “Yaptığımız yatırımların ve projelerin başında her zaman eğitim gelir. Çocuklarımızın yarınlara daha iyi hazırlanmaları ve öğretmenlerimizin de daha iyi bilgi aktarabilmeleri için yatırımlarımız devam ediyor. Çocuklarımızın okul sonrası sokaklarda sağlığa zararlı maddelere bulaşmamaları için ve kötü ortamlardan uzak durmaları için belediyemizin spor müdürlüğü bünyesinde farklı branşlarda spor eğitimleri veriliyor. Çocuklarımız burada hem enerjilerini atıyorlar hem de daha zinde bir vücuda sahip oluyorlar” dedi.
Açılışların ardından okulun bahçesinde öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 96’ncı yılı münasebeti ile gösteriler düzenledi. Gösterilerde yer alan ve Esenyurt ’ta ortaokullar arasında yapılan yarışmalarda derece alan öğrencilere plaket ve madalya takdim edildi.