Fantezi müziğin başarılı isimlerinden Pınar Dilşeker, Anneler Günü’nde, Sultangazi’de sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarını anneler için seslendiren Dilşeker, annelere özel bir gün yaşattı.
Sultangazi Belediyesi, Anneler Günü’nde ilçede yaşayan anneleri bir araya getirdi. Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen Anneler Günü programında fantezi müziğin başarılı sanatçısı Pınar Dilşeker konser verdi. Birbirinden güzel şarkılarını anneler için seslendiren Dilşeker, annelere özel ve keyifli bir gün yaşattı.
“YAŞADIĞIMIZ MÜDDETÇE ANNELERİMİZİ UNUTMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL”
Anneler Günü programına katılan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Anne, çocuğunu karnında taşıdıktan sonra yetiştirip, büyütüp yuvasını kurana kadar çocuğuna sıcaklıkla sarılan insandır. Ben annemi 3.5 yıl önce kaybettim. Ama şunu net söylüyorum ki, yaşadığım sürece hiçbir zaman unutmamız mümkün değil. Her namazımızın ardından ilk duamızı, annemize ve babamıza ediyoruz” diye konuştu.
“GERÇEK SEVGİ VE MERHAMETİ ANNELERİMİZİN SURETİNDE GÖRÜRÜZ”
İnsanın birçok şeyin değerini kaybettikten sonra anladığını söyleyen Altunay, "Keşke yaşarken onları biraz daha sevindirebilseydik. Daha iyi anlayabilseydik, daha sık ziyaret edip hatırlarını sorabilseydik. Ama dünya bize öyle bir süre veriyor ki, hiç zamanımız olmaz. Hiç fırsat bulamayız. Bulduğumuzda da ona ayırdığımız süre çok azdır. Ama yine de, ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar. Gerçek sevgiyi, gerçek merhameti onun suretinde görüyoruz. En güvendiğimiz liman. Hiç tereddüt etmeyiz. Riyakarlık yok. Karşılıklı değil, tamamen öz sevgi. İşte anne böyle bir varlık. Allah o merhameti ve hoşgörüyü hepimize nasip etsin" ifadelerini kullandı.
"TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM"
Programda sahne alarak birbirinden güzel şarkılarını anneler için söyleyen Pınar Dilşeker ise, “Çok güzel ve anlamlı bir günde sizlerle beraberiz. Eminim buradaki herkes birer anne veya anne adayı. Ben de bir anneyim. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. Hepinizin ellerinden öpüyorum” dedi.