Şile Belediyesi Müzik Okulu öğrencilerinden 10 yaşındaki Ada Ulusan ve Çağın Duru Çıldır Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar bölümünü, 22 yaşındaki Elif Dünüroğlu ise Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü Jaz Vokali kazandı.
Şile Belediyesi Müzik Okulu öğrencileri, kazandıkları başarılar ile yaşıtlarına ilham veriyor. 10 yaşındaki Ada Ulusan ve Çağın Duru Çıldır göstermiş oldukları başarılarla Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar bölümünü, 22 yaşındaki Elif Dünüroğlu ise Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü Jaz Vokali kazandı. Küçük yaşta konservatuvarı kazanarak tüm Şile’nin gururu olan minikler öğretmenlerine ve kendilerine bu imkanı sağlayan, her zaman destekçileri olan Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’na teşekkürlerini ilettiler.
Mimar Sinan Devlet Konservatuarı’nı kazanan Ada ve Çağın Viola ve Piyano çalarken, Bilgi Üniversitesi Jaz Vokalini kazanan Elif piyano ve yan flüt çalıyor. Müzikle uğraşmaktan büyük keyif alan öğrenciler, hedeflerinin iyi birer müzisyen olmak olduğunu ifade ettiler.
Müzik evini ziyaret ederek başarılı öğrencilerle bir araya gelen Başkan Tabakoğlu, “Çocuklarımız bizim geleceğimizin teminatıdır ve onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Ada, Elif ve Duru kardeşlerimiz küçük yaşlarına rağmen büyük işler başardılar. Onların başarıları ile bizler mutlu olduk, gurur duyduk. Şile Belediyesi olarak öğrencilerimizin gelişimi için her desteği sağlıyoruz. Müzik, spor, fen ve sosyal bilimler gibi başarı sağlayabilecekleri tüm alanlarda yanlarındayız. Konservatuvarı kazanarak bizleri gururlandıran minik kardeşlerimize teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” diyerek başarılı öğrencilere hediyeler sundu. Öğrencilerin ailelerini de kutlayan Başkan Tabakoğlu, "Bu başarılar ilçemizdeki diğer öğrencilere ve miniklere ilham verecek, yol gösterecektir" dedi.