Türkiye Futbol Federasyonu Tesisler Yatırım Direktörü Alpaslan Kavas ile Stadyum ve Güvenlik Müdürü Cenk Cem, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.
TAK Kartal’ın, Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında yer alan ofisine konuklarıyla birlikte giden Başkan Altınok Öz, burada ’Tasarım Araştırma Katılım’ ekibiyle birlikte çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha sonra Kavas ve Cem ile birlikte Esentepe Mahallesi’ne geçen Başkan Altınok Öz, misafirleriyle birlikte Mehmet Ali Büklü Parkı ve Kartal Belediyesi Buz ve Kaykay Pisti’nde incelemelerde bulundu.
Türkiye Futbol Federasyonu Tesisler Yatırım Direktörü Alpaslan Kavas, ziyaretinin sonunda Başkan Altınok Öz’e, "Öylesine muhteşem ve modern tesisler yapmışsınız ki her belediyenin böyle çalışmalar yapması ve sizi örnek alması lazım. Spora yaptığınız hizmetlerden dolayı size ve ekibinize teşekkür ederim" dedi.
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ise konuklarına teşekkür ederken, "Mehmet Ali Büklü Parkı’mızda sağlıklı yaşam için spor etkinliği düzenliyoruz. Vatandaşlarımıza burada uzman eğitmenlerle beraber sabah sporlarını yapma imkanı sunuyoruz. Çocuklarımızın oyun oynamasının yanı sıra spor yapabilmeleri için parklarımızda futbol, basketbol sahalarının sayısını arttırmak için çalışıyoruz" ifadelerini kaydetti.