Tuzla Belediyesi Ramazan Etkinlikleri, Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda Ramazan’ın manevi havasına uygun etkinliklerle devam ediyor.
Tuzla Belediyesi, şiir, konser ve söyleşi ağırlıklı programlardan oluşan Ramazan etkinliklerini bu yıl ilk kez Türkiye’nin en fonksiyonel parkı Şelale Eğitim Parkı’nda düzenliyor. Peygamberimizin hayatını ve İslami olayları şiirsel bir dille anlatan Dursun Ali Erzincanlı, etkinliklerin ilk haftasında Tuzlalılara unutamayacakları bir gün yaşattı. Okuduğu şiirlerin hikayesini de anlatan Erzincanlı, vatandaşların duygu dolu anlar yaşamasına vesile oldu. Tuzla Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde sahne alan bir başka isim de ezgileriyle gönüllere taht kuran Mustafa Cihat oldu. En güzel ezgilerini Tuzlalılar için seslendiren Cihat, “Tut Elimizden”, “ Mahcubuz”, “Hüzün Mısraları”, “Amenna” ve “Zeyd’in Gözyaşları” albümlerinden eserlerini okudu. TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Yavuz Değirmenci de dinleyenlerin gönlüne dokunan türkülerini Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda Tuzlalılar için seslendirdi.
Tuzla Belediyesi Ramazan Etkinliklerine katılan vatandaşlar, aileleri ile birlikte güzel vakit geçirdiklerini belirterek Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.