Üsküdar Belediyesi, tekvando şampiyonasında birinci ve üçüncü olan sporcuları ödüllendirdi. Sporculara birer kese altın hediye eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, spora yaptıkları yatırımları anlattı.
24- 26 Temmuz tarihlerinde Konya’da düzenlenen Tekvando Şampiyonası’nda Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü’nden Şeyma Güngör, 57 kilogram kızlarda Türkiye şampiyon oldu. 33 kilogram erkeklerde mücadele eden İsmail Altıparmak ise şampiyonayı Türkiye üçüncülüğü ile tamamladı.
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Şeyma Güngör ile üçüncü olan İsmail Altıparmak’ı makamında kabul etti. İki sporcuyu tebrik eden Türkmen, sporculara birer kese altın hediye etti.
Sporcuları tebrik eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bugün burada 24-26 Temmuz arası Konya’da Türkiye Minikler tekvando müsabakalarında kendi kategorisinde İsmail Altıparmak Türkiye üçüncüsü, Şeyma Güngör de Türkiye şampiyonu oldu. Dereceye giremeyenler de var onlar da çok başarılılar. Dolayısıyla Üsküdar’daki çocuklarımızla, gençlerimizle sporun her dalında özellikle salon sporlarında Türkiye’yi hem ulusal hem de uluslararası müsabakalarda temsil etmek hakkı elde ettik. Bu tabi ki biraz sabır gerektirten biraz da çalışmayı gerektiren bir anlayıştır.  Antrenmanlarımız, çalışmalarımız, ailelerimizin de bu işe katkısıyla adeta bu işe gönül vermiş bir ordu var” dedi.