Zeytinburnu Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında yüzlerce vatandaşı Zeytinburnu Meydanı’nda düzenlediği iftar yemeğinde bir araya getirdi.
Zeytinburnu Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında yüzlerce vatandaşı Zeytinburnu Meydanı’nda düzenlediği iftar yemeğinde buluşturdu. İftar yemeğinde yer alan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
“GÖNÜLLERİMİZİ AÇALIM Kİ DÜNYAMIZ DAHA GÜZEL OLSUN”
İftar yemeğinde bir konuşma yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “İftar saati duaların kabul olduğu saattir. Sizlerden öncelikle dünyadaki tüm mazlumlar için dua etmenizi istirham ediyorum. Ülkemizdeki birlik beraberlik ve kardeşlik ortamının artarak ilerlemesini rabbimizden niyaz ediyorum. Ramazan paylaşma ayı, gönülleri açma ayı. Gönüllerimizi ailemize, komşularımıza, insanlığa açalım. Bu akşam bu organizasyonu yaptık ama sizler burada olmasanız bu sofraların hiçbir anlamı olmaz. Bu iftar saatinde burası sizlerle güzel. Aynı şekilde Zeytinburnu, içerisinde yaşayanlarla güzel. Sokaklarımız komşularımızla güzel, Türkiye’miz 80 milyon insanımızla güzel. Gönüllerimizi açalım ki dünyamız daha güzel olsun” dedi.
İlahi sanatçısı Ramazan Söyler’in ilahilerini seslendirdiği program Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti. İftar yemeğinden önce vatandaşların masalarını gezen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, vatandaşlarla yakından ilgilenerek birlikte fotoğraf çektirdi.