Selçuk Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşlarının e-devlet uygulamalarını değerlendirmek amacıyla düzenlenen yarışmada birinci oldu.
13. e-TR ödül töreni, TBMM Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Törende, "Küçük Ölçekli Belediyeler Kategorisinde" finale kalan Selçuk Belediyesi, "Mobil Belediyecilik Uygulamaları" ile birinci oldu. Törene, Selçuk Belediyesi’ni temsilen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Başkan Yardımcısı Yılmaz Çırak ve belediye çalışanları katıldı. Başkan Bakıcı, birincilik ödülünü ise TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın’ın elinden aldı. Ödülü çalışanlara armağan eden Bakıcı, "13. e Türkiye ödülleri bilişim sektörünün gelişimi ve teknolojisini belediyeciliğe yansıtmak, akıllı belediyecilik uygulamalarını başlatmak çok önemli. Selçuk bu konuda mesafe aldı. Son yaptığımız projelerle bunu hak ettiğimize inanıyorum. Bunun alt tabanı da vardı. Bundan önceki çalışmalarda destek veren arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Var olanı ileriye taşımak esastır, bu düşünce içerisinde biz bunu başardık” dedi.
Mobil belediyecilik uygulamaların vatandaşlar kadar kurum için de önem arz ettiğini belirten Başkan Bakıcı, "Engelli, hasta ve yaşlılar olmak üzere belediyemizin hizmetlerini tüm vatandaşlarımızın ayağına getirmek istiyoruz. Ayrıca bütün mal ve hizmetlerimizi kontrol altında tutmak, gelirlerimizi, harcamalarımızı kontrol altında tutmayı amaçlıyoruz. İşte bu ödül akıllı belediyeciliğin en iyi uygulamalarından biri olan Selçuk Belediyesi’ne verilen bir ödüldür. Bu anlamda da emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Esas ödül onlarındır" diye konuştu.