AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Yarımada Sorumlusu Mustafa Cenger’in annesi Suzan Cenger, hayatını kaybetti.
30 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Çeşme Belediye Başkanı Adayı olan ve bir süre de Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı yapan Mustafa Cenger’in annesi Suzan Cenger, tedavi gördüğü hastanede, 83 yaşında hayatını kaybetti. Suzan Cenger’in vefatı aileyi yasa boğdu. Çeşme Merkez Hacı Memiş Ağa Camisinde düzenlenen cenaze töreninde Mustafa Cenger, ağabeyi Sıtkı Cenger ile birlikte taziyeleri kabul etti.
Törene AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti Çeşme İlçe Başkanı Alparslan Ertürk, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, Çeşme Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Hakkı Kocakara ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeye, Yunanistan’ın Sakız Adası Belediyesi Turizm Büro Sorumlusu Rena Pagoudi Damigou’nun da aralarında olduğu çok sayıda kişi de çelenk gönderdi.
Suzan Cenger’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından omuzlarda taşınarak Çeşme eski mezarlığına götürüldü ve burada defnedildi.