Demokrasi nöbetine verdiği destek nedeniyle AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve yönetiminin teşekkür ziyaretini kabul eden İzmir Valisi Erol Ayydıldız, "Devletin valisi olarak benim size teşekkür etmem lazım. Söylenecek tek şey var; Allah hepinizden razı olsun diyorum" dedi.
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve yönetimi, demokrasi nöbetine verdiği desteklerden dolayı İzmir Valisi Erol Ayydıldız’da teşekkür ziyaretinde bulundu. Vali Ayyıldız, devletin valisi olarak kendisinin teşekkür etmesi gerektiğini belirterek, "Minnettarlık anlamında şükranlarımı arz etmem lazım. O hainler karşısında, milletin her şeyine kast etmişler karşısında duruşunu gösterdiniz. Söylenecek tek şey var; Allah hepinizden razı olsun diyorum" diye konuştu.
"27 gün birlikte nöbet tuttuk"
Yönetimi adına konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, "Demokrasi nöbetinde başta devletimize olmak üzere İzmir’de bize destek olan tüm sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmek istedik. Buna da özellikle 27 gün boyunca bizimle beraber bu nöbeti tutan sizinle başlamak istedik. 27 gün boyunca her gün sabah namazları da dahil olmak üzere birlikte nöbet tuttuk. Yönetimimizle ortak aldığımız karar sonucu ilk önce size gelmek istedik. Bu açıdan da sizin bize verdiğiniz o katkıyı gerçekten önemsiyoruz. AK Parti İzmir İl Başkanlığı olarak demokrasimize Türkiye’nin geleceğine devlet ve millet birlikte sahip çıktı. İlk gün o heyecanımızla burada nöbete nasıl başladıysak siz de aynı şekilde son güne kadar bizimle beraber oldunuz. O yüzden arkadaşlarımızın nezdinde bir kere daha size sonsuz teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
"İzmirliler refkleksinin çok güzel gösterdi"
Delican’ın sözleri üzerine Vali Ayyıldız, şöyle konuştu: "Vatana ve demokrasiye sahip çıkmanın nasıl olacağını gösterdiğinizden dolayı sizlere sonsuz minnettarlıklarımı sunuyorum. Böyle bir ilde böyle bir vatandaşa valilik yapmaktan dolayı her şeyden önce bu milletin bir evladı olarak gururluyuz. İnsanlar hiç beklemedikleri bir anda bu hainlik karşısında gayri ihtiyari doğal duruşlarını gösterdiler. İzmirliler vatanına bayrağına sahip çıkma konu o refleksini çok güzel gösterdi. Devlet, millet, valilik ve şahsım adına tüm kardeşlerimize bizdik, beraberdik allah razı olsun diyorum."