Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’nin 8. haftasında, grup lideri Çiğli Belediyespor’u sahasında konuk edecek olan Aliağa FK’da maçın hazırlıklarını sürüyor.
Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’nde 8. haftasında Aliağa FK, Çiğli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Aliağa Belediyesi Değirmendere Futbol Tesislerinde Teknik Sorumlu Polat Çetin yönetiminde maçın hazırlıklarını sürdüren takım, antrenmana ısınma koşularıyla başladı. Antrenmanda, kondisyon koşuları, koordinasyon oyunlarının yer aldığı çalışmalar ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. Tam kadro çalışan sarı siyahlılarda sakat oyuncu bulunmazken, yaklaşık iki saat süren antrenmanda futbolcuların neşeli ve hırslı halleri gözlerden kaçmadı. Antrenmanda, özellikle forvet oyuncuları Maxi, Kubilay ve Sefa’nın attığı birbirinden güzel goller teknik heyeti sevindirdi.
Ligde çıkış yakalamak istediklerini belirten Aliağa FK Teknik Sorumlusu Polat Çetin, “Çiğli Belediyespor ile çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Şuan liderlik koltuğunda oturan Çiğli Belediyespor’u sahamızda mağlup ederek yeniden çıkışa geçmek istiyoruz. Tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Taraftarımızın da güçlü desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılan taraf olacağız” dedi.
13 Kasım Pazar günü Aliağa İlçe Stadında oynanacak olan karşılaşmanın saat 14.00’de başlayacağı öğrenilirken, ligde maç eksiği bulunan Aliağa FK, oynadığı 5 maçta topladığı 6 puanla 9. sırada yer alıyor. Oynadığı 7 maçta 15 puan toplayan Çiğli Belediyespor ise 8. grupta liderlik koltuğunda bulunuyor. Teknik Sorumlu Serkan Şentürk’ün görevini bırakmasının ardından takımın başına geçen Polat Çetin ile ilk sınavına çıkacak olan Aliağa, lideri yenerek puan farkını azaltmak istiyor.