İzmir’deki Aliağa Emek ve Demokrasi Platformu bileşenleri, Beşiktaş’taki terör saldırısı nedeniyle Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğüne başsağlığı ziyaretinde bulundu.
Aliağa Emek ve Demokrasi Platformu bileşenleri, İstanbul’daki sivil ve polislerin şehit olduğu terör saldırısı nedeniyle Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Başsağlığı dileklerinin iletildiği ziyarette konuşan Petrol-İş Sendikası Aliağa Şube Başkanı Ahmet Oktay, "Ülkemiz şu an bir kaosun içerisinde. Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı, Çerkez’i ile bu ülkenin barış içerisinde, huzur içerisinde olması gerekir" dedi.
Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan da, ziyaret için teşekkür ederek, "Milletimizin başı sağ olsun. Emniyet teşkilatına yapılan bu saldırı devletimizin birliğine, bütünlüğüne, milletimizin birliğine, bütünlüğüne, gelecek ile ilgili umutlarımıza, beklentilerimize yapılmış bir saldırıdır. Saldırı sonrası, toplumun tüm kesimlerinden konuyla ilgili, baş sağlığı, destek anlamında, hem telefonla, hem bizzat ziyaret ederek bize desteklerini bildirenler oldu. Sizler de öncesinde ve şu anda olduğu gibi devletin birliğine, bütünlüğüne, milletin varlığına yönelik bu saldırı nedeniyle bir olduğumuzu, gelecekte bu birliğin daim olması için devletimizin, polisimizin, askerimizin yanında olduğunuzu ifade etmiş oldunuz" şeklinde konuştu.