Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimin ardından, İzmir’in Aliağa ilçesinde sokağa çıkan vatandaşlar meydanları boş bırakmayarak darbe girişimini protesto etti.
Tüm yurtta Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi protesto edilmeye devam ediliyor. Aliağa ilçesinde de vatandaşlar, demokrasi nöbetinin 8. gününde sokağa çıktı. Ellerine Türk bayraklarını alan vatandaşlar, darbe girişimine karşı tepkilerini dile getirdi. Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan da, vatandaşlara bir konser verdi. Alandakiler, Yıldızdoğan’ın söylediği, "Ölürüm Türkiyem" şarkısına ellerindeki Türk bayraklarıyla eşlik ederek tempo tuttu.
AK Partili Hamza Dağ’dan sert tepki
Demokrasi Meydanı’na gelerek nöbet tutanlara destek olan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Dağ, darbenin FETÖ’nün işi olduğunu ifade ederek, "Fethullah Gülen denen yalancının o yalan söyleyen düzenbazın başaramayacağını herkes biliyor. Bugün demiş ki; ’Allah’tan korkun korluk yapmayın.’ Senin yetiştirdiğini iddia ettiğin o insanlar asıl kula kulluk yapan insanlardır. O insanlar senin direktifinle, senin sözlerinle bu ülkenin meclisine, polisine ve insanlarına kurşun sıkıyorlar. Bu milletin tarihinin her sayfasında ayrı bir şanlıdır" dedi.