Torbalı Belediyesi’nin düzenlediği“ Annemle voleybol oynuyorum” isimli etkinlikte anneler ve kızları aynı takımda mücadele etti.
Torbalı Belediyesi 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla, “Annemle voleybol oynuyorum” adı altında mini bir turnuvaya imza attı. Muzaffer Kebapçıgil Koruluğu’nda düzenlenen etkinliğe yaklaşık 100 kişi katıldı.
İki kategoride yapılan turnuvada, 7-9 ve 9-12 yaş guruplarındaki kız çocuklar anneleriyle takım oluşturarak rakiplerine karşı mücadele etti. 4’er kişilik takımlar halinde yapılan mücadeleler oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Kız çocukları ve anneleri hem eğlendiler hem de spor yaptılar. Torbalı Belediyesi tarafından etkinliğe katılanlara tişört ve şapka dağıtıldı, ayrıca çeşitli ikramlarda bulunuldu. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de, eşi Arzu Görmez ile birlikte karşılaşmaları bir müddet izledi. Başkan Görmez, Kebapçıgil Koruluğu’nda bulunan bayanlara Anneler Günü dolayısıyla karanfil dağıttı.
“ANNELERİN DEĞERİ KELİMELERE SIĞMAZ”
Anneleri ve kızlarını böyle bir etkinlikte bir araya getirmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Annelerimizin değerini anlatmaya kelimeler yetmez. Onlar için ne yapsak az. Bugünün anneleri ile geleceğin annelerini voleybol sahasında bir araya getirdik. Oldukça keyifli bir o kadar da anlamlı bir etkinlik oldu. Halkımızı bu tür aktivitelerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.