İzmir Üniversitesi Hastanesi, ‘Her Bebeğe Bir Fidan’ kampanyası kapsamında Foça’da bir hatıra ormanı kurdu.
Enerji verimliliği ve tasarrufu amacıyla yürütülen ‘Yeşiliz’ projesinin ardından yeni bir sosyal sorumluluk projesi başlatan İzmir Üniversitesi Hastanesi, doğaya olan saygının ve ağaçlandırma bilincinin arttırılması için “Her Bebeğe Bir Fidan” kampanyası başlattı.
Foça’ya bağlı Bağarası köyünde 5 bin fide dikilerek oluşturulan hatıra ormanının açılışına projeden sorumlu hastane çalışanları katıldı. Düzenlenen etkinlikte konuşan İzmir Üniversitesi Hastanesi Pazarlama Müdürü Seyhan Kahrıman, doğum yapan annelere fidan sertifikası hediye edildiğini belirterek, “İzmir Üniversitesi Hastanesi kaliteli ve modern sağlık hizmetlerinin yanında sosyal çalışmalara da ağırlık vermektedir. Bu amaçla Foça’nın Bağarası köyünde 5 bin fide dikimi gerçekleştirdik. İzmir İl Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle hazırlanan ‘Her Bebeğe Bir Fidan’ kampanyası ile Şubat ayından bu yana her yenidoğan bebek adına bir fidan dikiliyor. Yaptığımız organizasyonla birlikte hatıra ormanımızın açılışını gerçekleştirdik. Bu sayede toplumda ‘yeşil bilincini’ artırmayı hedefliyoruz” dedi.
"PROJELER SÜRÜYOR"
Pazarlama Müdürü Seyhan Kahrıman, “JCI kalite belgesine ve Sağlık Bakanlığı ‘En Kaliteli Hastane’ değerlendirmesinde birincilik ödülüne sahip olan hastanemizde, personel ve halka yönelik faaliyetlerimiz sürmektedir. Bunların yanında hastane altyapısı ve teknolojilerinin gelişmesi amacıyla yatırımlarımız sürekli devam ediyor. Sağlık sektöründe dünyanın en önemli 20 hastanesi arasında girmek hedefiyle çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor” diye konuştu.