Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Ramazan Bayramının birinci gününde, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde düzenlenen resmi bayramlaşmaya katılan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, protokol üyeleri ile bayramlaştı.
Resmi bayramlaşmaya katılanlar arasında, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Garnizon Komutanı ve Amfibi Görev Grup Komutanı Tümamiral Aydın Şirin, Foça İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, belediye meclis üyeleri, askeri ve sivil erkân ile siyasi parti temsilcileri de yer aldı. Protokol üyeleri daha sonra, Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü, Foça İlçe Jandarma Komutanlığı, Foça Reha Midilli Necla Ana Yaşlılar Evi, Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu ve şehit ailelerinin evlerine bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.
Başkan Demirağ huzur diledi
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Ramazan Bayramının arifesinde ve birinci gününde; Foça, Yeni Foça, Bağarası, Gerenköy, Yeni Bağarası, Yeniköy, Kozbeyli ve Ilıpınar’daki vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Demirağ, “Tüm vatandaşlarımızın, sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini ve gelecek günlerin, Türkiyemize esenlikler ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.