Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, yayınladığı mesajla İzmirlilerin Kurban Bayramını kutladı. Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Güven, “Böylesine zor günlerden geçerken, ortak değerlerimiz bizleri birbirimize daha da yakınlaştıracaktır” dedi.
9 Eylül’de tüm İzmir’i saran heyecan ve mutluluğun Kurban Bayramıyla devam etmesi dileğinde bulunan CHP İzmir İl Başkanı Güven yayınladığı mesajında, “Ülkemiz terör örgütleri ve bölgemizi saran ateş sebebiyle zor günler geçiriyor. Böylesine zor günleri atlatmamız için en çok ihtiyacımız olan şey birlik ve beraberliktir. Birliğimize sahip çıkmamızın böylesine önemli olduğu dönemlerde, İzmir’de yaşadığımız 9 Eylül heyecanıyla ortaya çıkan birlik ve coşkunun, Kurban Bayramıyla devam etmesi en büyük dileğimizdir” ifadelerine yer verdi.
Güven Kurban Bayramı gibi ortak manevi duygularda buluşulan günlerin fırsata çevrilmesi gerektiğini ifade ederek “Bu bayramın birliğimizi, kardeşliğimizi ve paylaşımlarımızı artırmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Başta İzmirli hemşehrilerimiz olmak üzere, tüm halkımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, ülkemiz için daha fazla demokrasi ve adalet diliyorum” diye konuştu.