Bayraklı Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşları ücretsiz olarak kurban pazarına taşıyor. Doğançay’da kurulan satış yerlerine ve Doğançay Mezarlığına vatandaşların ulaşımını ücretsiz sağlayan belediye ekipleri, bu hizmetle Bayraklı sakinlerinden tam not alıyor.
Kurban Bayramının üçüncü gününe kadar hizmet verecek olan servisler, her gün saat başı Bayraklı Sevgi Yolu girişindeki Atatürk anıtı önünden 09.00-16.00 saatleri arası hareket ediyor. Kurban alışverişleri yapıp, burada mezar ziyaretini tamamlayan vatandaşlar tekrar Bayraklı Sevgi Yolu’na aynı servisle geri dönebiliyor. Servis araçları; Smyrna, Çaymahalle, Muhittin Erener, Cengizhan ve 75’inci Yıl Mahallerine de uğrayarak Doğançay kurban satış yeri ile mezarlığa ücretsiz yolcu taşıyor.
“Hizmetinizdeyiz”
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, vatandaşların her zaman hizmetinde olduklarını belirterek, “Bayram hazırlıklarımızı günler öncesinden tamamladık. Belirlediğimiz noktalarda hemşehrilerimiz rahat bir şekilde kurbanlarını kesecek. Ayrıca ücretsiz servislerimiz aracılığıyla vatandaşlarımız Doğançay kurban kesim alanına ve buradaki mezarlığa gidebilecekler. Dönüşleri yine servislerimizle yapabilecekler. Herkesin bayramını kutluyorum” dedi.