Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanı İsmail Halden Başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısında Gençlik ve Spor Konfederasyonu Bayraklı İlçe Başkanlığına Emine Caner’in getirilmesine karar verildi.
Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanı İsmail Halden Başkanlığı’nda yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda alınan kararla Gençlik ve Spor Konfederasyonu Bayraklı İlçe Başkanlığı’na Emine Caner’in getirilmesine karar verildi. Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanı İsmail Halden yaptığı açıklamada; Bayraklı İlçe Başkanlığı’na Emine Caner’in atandığını açıkladı. Başkan Halden açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla yaptığımız toplantı sonucunda Gençlik ve Spor Konfederasyonu Bayraklı İlçe Başkanlığı’na Emine Caner’in getirilmesine karar verildi. Yeni Bayraklı İlçe Başkanı Emine hanım gayrimenkul sektöründe başarılı iş hayatına devam ederken, Konfederasyonumuzu başarıyla Bayraklı ilçemizde temsil edeceğine ve topluma faydalı projeleri hayata geçireceğine inandığımız Emine hanıma başarılar dilerim."
Bayraklı İlçe Başkanı Caner açıklamasında şunları kaydetti:
"Gençlik ve Spor Konfederasyonu gibi önemli bir sivil toplum kuruluşunun Bayraklı İlçe Başkanlığı görevini en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Topluma fayda sağlayacak projeler gerçekleştirmek istiyoruz. Toplumun her kesimine temas ederek güzel projeler yapmak istiyoruz. Bayraklı Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere kamu kurumlarımızla güç birliği yaparak Bayraklı’ya sivil toplum kuruluşu olarak hizmet edeceğiz."