Bayraklı Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta açılışı ertelenen Körfez manzaralı Teras Park açılışı, 22 Mayıs Pazar günü saat 20.00’da gerçekleştirilecek. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Tüm hemşehrilerimi açılışımıza ve konserimize bekliyoruz” dedi.
Bayraklı Belediyesi, 75. Yıl Mahallesi’nde, muhteşem körfez manzarasına hakim Teras Park’ın açılışını 22 Mayıs Pazar günü saat 20.00’da yapacak. Açılışta Yeni Türkü sevilen şarkılarını seslendirecek. Vatandaşların rahat nefes alabileceği, yepyeni bir yaşam alanı olan ve 6 bin 635 metrekare alan üzerine kurulan Teras Park projesinde 4 bin metrekarelik yeşil alan oluşturuldu.
AÇILIŞA DAVET
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir’e ve Bayraklı’ya güzel bir mekan kazandırdıklarını belirterek, “Bu güzel projemizin açılışını Pazar günü Yeni Türkü konseriyle yapacağız. Tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Vatandaşlarımız eşsiz körfez manzarası eşliğinde buruda kahvaltılarını yapabileceklerini, çaylarını içebilecekleri, öğle ve akşam yemeklerini yiyebilecekleri bir mekan yarattık. Teras Park, gerçek muhteşem bir yaşam alanı oldu. Buraya gelenler kuş bakışı körfez manzarasını izleyebilecek. 75. Yıl Mahallemizdeki gemi trafik gözetleme kulesinin hemen yanında bir alan. Çevre yolundan Bayraklı çıkışını takip ederek bu yaşam alanına kolaylıkla ulaşılabilir” dedi.