Türk-Alman ekonomik işbirliğinin ve stratejik ortaklığının temsilcilerinden olan Becker, her geçen gün kökleşen kurumsallaşma sürecini Becker Life dergisi ile taçlandırdı. İlk sayısı 5 bin adet basılan ve Türkiye’de birçok noktaya ulaşan dergi, okuyucularından da tam not aldı.
Dünyanın önde gelen otomasyon sistemleri üreticilerinden Alman Becker, Türkiye yapılanmasında ilklere imza atmaya devam ediyor. Türkiye pazarındaki satış başarısının yanı sıra, hayata geçirdiği sosyal projelerle örnek çalışmalar yapan firma, kurumsallaşma sürecini de çeşitli faaliyetlerle devam ettiriyor. İş ortaklarından aldığı güç ve enerji ile sektöründe geleceğini konuşan ender firmalardan biri olan Becker, bu iddiasını “kurumsal hafıza” işlevi de yüklenecek dergisiyle farklı bir noktaya taşıdı. Becker’in geçmişten bugüne yürüttüğü çalışmalar ile sektörden birçok haberin, sektörün nabzını tutan temsilcilerle röportajların ve aktüel haberlerin yer aldığı firmanın kurumsal yayını Becker Life’ın ilk sayısı Türkiye’nin çeşitli illerinde belirlenen noktalara dağıtıldı.
“Başarabildiysek ne mutlu”
Becker ailesinin 2009’dan bugüne her geçen gün büyüdüğünü kaydeden Becker Türkiye CEO’su Volkan Kebir, “Hem güçlü bir mali yapıya kavuşuyor, hem de birer iş ortağı olarak gördüğü bayileriyle birlikte kazanmanın, ekmeğini birlikte büyütmenin mücadelesini veriyor. Aradan geçen 7 yıllık süre, insan yaşamı için kısa denebilecek bir zaman kesiti olsa da bizler için bambaşka anlamları barındırıyor. Bu süre içinde Türkiye’de sektöründe zirveye oturan Becker Antriebe, çok sayıda sosyal sorumluluk projesi ve artık adımızla özdeşleşen Bornova Beckerspor ile toplumsal yaşamın çok farklı alanlarına dokunmayı başarıyor. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmaları, sosyal projelerimizi ve sektörümüze ilişkin haberleri derlemek ve bizim büyük ailemizin değerli üyeleri bayilerimizin başarı hikayelerini gelecek nesillere aktarabilmek amacıyla ‘kurumsal hafıza’ işlevi de yürütecek bir dergi yapalım, bu sayede toplumumuzun tüm kesimlerine seslenebilelim istedik. Başardıysak ne mutlu bizlere” diye konuştu.