İzmir’in Bergama ilçesinde, Bergama’yı Sevenler Turizm Derneği’nin düzenlediği Türk halk müziği konseri katılımcıları mest etti.
Şef Mehmet Ali Çevik yönetiminde sahneye çıkan Bergama’yı Sevenler Turizm Derneği Türk Halk Müziği Korosu, iki bölüm halinde gerçekleştirdiği konserde 24 türküyü Bergamalı müzikseverlerin beğenisine sundu. Bergama ve Anadolu ezgilerinden türkülerin seslendirildiği gecede koro, dinleyenleri adeta mest etti. Konser sonunda koro, dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
Bergama’yı Sevenler Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gönlügür da, şöyle konuştu:
"Böyle güzel bir geceyi yaşattıkları için başta koromuzun şefi Mehmet Ali Çevik olmak üzere koromuza uzun yıllardan beri emek veren tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Bergama’yı Sevenler Turizm Derneği olarak Bergama’nın kültür ve sanatına siz değerli hemşehrilerimiz ile birlikte katkı koymaya devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde de sizleri Bergama’yı Sevenler Turizm Derneği çatısı altına bekliyoruz. Bu gece bizleri yalnız bırakmadığınız için Bergama’yı Sevenler Turizm Derneği Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyorum."