İzmir’in Beydağ ilçesinde eğitim gören anaokulu öğrencileri, Güneydoğu’da görev yapan askerler için hazırladığı resimleri, mektupları ve hediyeleri askeri birliklere gönderdi.
Beydağ ilçesindeki Adile Şen Anaokulu, Beydağ Belediyesi’nin de desteğiyle ’Beydağlı minik kalpler, Mehmetçikle gönül gönüle’ projesini hazırladı. Öğrenciler, proje kapsamında Gündeydoğu’da vatani görevini yapan askerler için resimler, mektuplar ve hediyeler hazırladı. Öğrenciler, kağıtlar üzerine asker resimleri çizerek ’vatan sana canım feda’ ’askerlerimizi çok seviyoruz’ gibi cümleler yazdı. Öğrencilerin hazırladığı hediyeler ise okulda düzenlenen törenle askeri birliklere gönderildi. Programda konuşan Beydağ Kaymakamı Muammer Sarıdoğan şunları ifade etti:
“Adile Şen Anaokulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından organize edilen bir etkinlik dolaysıyla bir araya geldik. Bu çalışma eğitim ordumuzun Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Emniyet teşkilatımıza bir selamıdır. Ülkemizin çeşitli bölgelerinde PKK başta olmak üzere İŞİD terör örgütü ve DEAŞ terör örgütüyle mücadele eden güvenlik güçlerimize miniklerimizle birlikte moral arz eden bir selam gönderdik. Bu etkinliğimiz inşallah Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve emniyet güçlerimize bir moral ve başarı kaynağı olur. Güvenlik güçlerimizin terörün üstesinden geleceğine hiç şüphemiz yoktur" dedi.
Okulda yapılan programa, Beydağ Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Çakmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ay, Adile Şen Anaokulu Müdürü Süleyman Arslan öğretmenler ve öğrenciler katıldı.