Bornova Becker Spor, ligin 25. haftasında karşılaştığı İstanbulgücü’ne karşı 87–59’luk skorla mağlup oldu. Bornova Becker Spor Baş Antrenörü Olcay Orak ise "Tecrübemize güvendik ama bu ligde her şey tecrübe ile olmuyor" dedi.

Üst üste 12 galibiyet alan Bornova Becker Spor, yakaladığı seriyi devam ettiremedi ve 87–59’luk skorla mağlup oldu.. 29,3’lük atışında 5 isabet bulan ve 23 top kaybı ile oynayan Bornova Becker Spor, maçta istediği performansı gösteremedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Bornova Becker Spor Baş Antrenörü Olcay Orak, “Karşı takım oyuncularını ve teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok iyi bir galibiyet aldılar. Biz ne kadar maçı istemediysek, ne kadar kötü oynadıysak, onlar o kadar istediler. Çok kenetlendiler. Tecrübemize güvendik ama bu ligde her şey tecrübe ile olmuyor. Maça kafa olarak hazır olmak lazım. Bugün takımım hiçbir şekilde konsantre değildi. Maçın bir bölümünde yakalamaya çalıştık ama bu tarz kenetlenmiş rakiplere karşı maçın başında tavır sergilemek lazım. Tavır koymayınca da tavır koyan ekip maçı kazanıyor” dedi.

İstanbulgücü Baş Antrenörü Erdem Tunçluer ise “Lider bir takımı yenmek ve böyle bir farkla yenmek bizim için mutluluk verici. Oyuncularımla birlikte bugünün tadını çıkartacağız. Kolay kolay nasip olmaz ama çalışınca oluyor. Gerçekten çok emek verdik. Eksik yönlerini biliyorduk, onlara çalıştık ve tuttu. Tutmayabilirdi. Tebrik ederim kızlarımı. Şuan bir sonraki maçımızı düşünmek zorundayız. Kötü gidişatımız vardı, ikinci devreye çok iyi başladık” diye konuştu.