Çeşme Belediye Spor Kulübü Başkanı Şerif Gün, bazı taraftarların kötü tezahüratı kendilerine hakmış gibi gördüklerini ifade ederek, “Bu beni üzüyor. Kimsenin küfür etmeye hakkı yok” dedi.
Çeşme sahasının 3 hafta sonra açılmasıyla birlikte taraftarlarıyla daha fazla kucaklaşacağına inandığını söyleyen Çeşme Belediye Spor Kulübü Başkanı Şerif Gün, “Taraftarımızdan da elbette beklentilerimiz var. Ne yazık ki, kötü tezahürat ve küfür sanki bir hakmış gibi görülüyor. Seferihisar deplasmanına taraftarlarımızla birlikte gitmiştik. Başlarında liderleri de olmayan genç bir taraftar grubuydu. Orada hoş olmayan tezahüratta bulundular. Ben, asla ve asla küfür edilmesini onaylamıyorum. Kesinlikle karşıyım. Avrupa’da şarkılar, marşlar söylüyorlar. Türkiye’de Eskişehir’de bando takımı çalıyor. Futbol izlemek bir temaşa, keyif almak gerekiyor” dedi.
Ligde üst sıralarda yer almayı sürdüreceklerine inandığını ifade eden Başkan Gün, “Kendi sahamızda hiç oynayamadığımız halde iyi durumdayız. 3 hafta sonraki Urlaspor maçıyla sahamızı açacağımızı sanıyorum. Sahamızdaki çimin tam olarak oturmasını bekliyoruz. Yenilenmiş sahamızda, ikinci yarıda daha fazla maçımızı oynayacağız. Kendi sahamızda oynamak, avantaj mı, dezavantaj mı olur, onu göreceğiz. Ama iddialıyız” diye konuştu.
Takımdaki uyum sorununun henüz devam ettiğini belirten Gün, “Profesyonel ligden gelen arkadaşlarımız da var. Uyum fena değil ama takımı kurgulamada sıkıntılar olabiliyor. Antrenmanlara geç katılanlar var. Bu nedenle takımımız istediğimiz düzeyde değil. Belki benim beklentim yüksek olabilir. İstediğimiz düzeye gelirsek, bizi kimse tutamaz” ifadelerini kullandı.